Pagina's

Welkom op mijn blog!

Welkom op mijn blog: Gek op Scrap!

Ik maak o.a. kaarten en kado-verpakkingen. Op mijn blog ziet u wat ik zoal maak. Onderaan de pagina staat 'Oudere berichten', als u daar op klikt ziet u nog meer van mijn creaties!

Ik vind het erg leuk als u een reactie achterlaat op mijn blog. Die reactie kan gaan over mijn creaties maar ook bijv. tips om mijn blog te verbeteren! Alles is welkom!

Veel kijkplezier, Trudi

maandag 13 februari 2012

Sterkte en Beterschap

Hallo dames,
het papier wat ik gebruikt heb voor deze kaart is van Maja Design en is te koop bij http://www.creashop-duymelot.nl/ De bloemetjes zijn van WOC - http://www.wildorchidcrafts.com/, Magnolia, Creashop Duymelot en Janecreative - http://www.janecreative.nl/. Het lintje uit eigen voorraad en de stempel is van Nicole Verkooijen - te koop bij Creashop Duymelot. De stansen heb ik gemaakt met mijn Silhouette.
Groetjes, Trudi

Wishing jou a Great day

Hoi, hoi,
deze kaart is gemaakt met papier uit een blokje van Kaisercraft: Lilac Avenue Collection. De stempel is van Sugar Nellie: Best Day Ever en is ingekleurd met Copic's. De bloemetjes zijn van WOC, Doe@ding (grootste roosje) en Magnolia. Het kantje is van Corrie de Vos (corry.devos@ziggo.nl) De stempel en het kadertje daar omheen zijn van Nicole Verkooijen en te koop bij http://www.creashop-duymelot.nl/
Lieve groet, Trudi

zondag 12 februari 2012

Amy - Suzi Wee stempel

Hallo dames,
ik heb nog een kaartje gemaakt vandaag. Dit papier komt uit het blokje van First Edition Paper: Spring Feast, mooie zachte kleurtjes zijn dat. De bloemetjes zijn weer van WOC en Janecreative. Het lint heb ik gekocht bij Corrie de Vos (corry.devos@ziggo.nl) De stempel: Created with Love kreeg ik bij het tijdschrift: Hobbyzine, Stempel special nr. 2. Het bedeltje aan het strikje komt ook bij Janecrrative vandaan. Ook deze stempel heb ik weer ingekleurd met een combinatie van Copic- en Flexmarkers.
Groetjes, Trudi

Enjoy de Moment - Hangler & Stangler stempel

Hallo allemaal,
ik heb vandaag weer een kaartje gemaakt met papier uit het blokje van First Edition Paper: Summer Breeze. De bloemetjes zijn van Wild Orchid Crafts, Magnolia en Janecreatief. De twee stansen (lichtblauwe en beige) heb ik gemaakt met behulp van mijn Silhouette. De plakpareltjes komen uit eigen voorraad. De kleine stipjes om de stempel heen heb ik gemaakt met een Atyou Spica-marker. De stempel heb ik ingekleurd met Copic's en Flexmarkers. De blaadjes zijn weer van het stansje van Crealies.
Groetjes, Trudi

dinsdag 7 februari 2012

A Gift for You!

Hallo dames,
vandaag heb ik weer een kaartje gemaakt (ik heb een heerlijke vrije dag!). De stempel is van Hangler & Stangler, ingekleurd met Copic's, de bloemetjes zijn van WOC (Wild Orchid Crafts), het lint (met hartjes) heb ik via Corry de Vos, de pons is van EK waardoor ik een strookje lichtroze papier heb geregen. De blaadjes zijn van een stansje van Crealies en het papier komt uit het blokje Isabelle waarvan ik al meerdere kaarten heb gemaakt (zie voorgaande berichten).
Lieve groet, Trudi

zondag 5 februari 2012

Naturally Sweet - Sugar Nellie

Hoi, hoi,
ik heb (alweer) een kaart gemaakt met een stempel van Sugar Nellie. Het papier wat ik heb gebruikt komt ook uit het blokje Isabelle van First Edition Paper, Sparky&Marie. Het is ook zo mooi papier, ik ben er gek op!
De stempel heb ik ingekleurd met een combinatie van Flex- en Copic-markers. De roosjes zijn wederom van Wild Orchid Crafts, de roze tulpjes en de mini-roosjes in knop heb ik via Janecreative uit Deventer. Het grootste roosje heb ik gekocht bij Doe@ding in Spijkenisse. De takjes zijn ook nu weer gestanst met een stansje van Crealies.
Groetjes, Trudi

Fifi goes walkies - Sugar Nellie

Hoi dames,
ik ben helemaal op de Sugar Nellie-toer, zoals jullie kunnen zien. Ik vind ze dan ook zó leuk! Het papier wat ik heb gebruikt komt uit een blokje, Pixie Glen. Fifi heb ik ingekleurd met Flexmarkers. De roosjes zijn weer van Wild Orchid Crafts, de andere bloemetjes komen bij Creashop Duymelot vandaan. Zo ook de turquoise takjes, die zijn van Magnolia. Het lint en het knoopje heb ik van The Ribbon Girl, de brad op de strik uit eigen voorraad, de takjes zijn gestanst met een stansje van Crealies. Het border-randje heb ik gemaakt met een EK-pons die ik bij Creashop Duymelot heb gekocht, heel leuk met strikjes!
Groetjes, Trudi

Jelly Pip

Hoi allemaal,
dit is de laatste Sugar Nellie Pip-stempel die ik heb. Het papier komt uit het blokje First Edition Paper, Sparky&Marie en het blokje heet Isabelle. De bloemetjes zijn van Wild Orchid Krafts, het lint heb ik van Corrie de Vos, de pins uit eigen voorraad. Ik heb Jelly Pip ingekleurd met Flexmarkers en Copic's.
Groetjes, Trudi

Candy Pip

Hallo allemaal,
ik heb weer een kaartje gemaakt, dit keer is het Candy Pip. Het papier komt uit het blokje First Edition Paper, Love letters. De cirkel en de hoekjes heb ik gemaakt met mijn Silhouette. De bloemetjes heb ik gestanst met de Vagabond, het stansje is van Magnolia. Ik heb Candy Pip ingekleurd met mijn Copics.
Groetjes, Trudi