Pagina's

Welkom op mijn blog!

Welkom op mijn blog: Gek op Scrap!

Ik maak o.a. kaarten en kado-verpakkingen. Op mijn blog ziet u wat ik zoal maak. Onderaan de pagina staat 'Oudere berichten', als u daar op klikt ziet u nog meer van mijn creaties!

Ik vind het erg leuk als u een reactie achterlaat op mijn blog. Die reactie kan gaan over mijn creaties maar ook bijv. tips om mijn blog te verbeteren! Alles is welkom!

Veel kijkplezier, Trudi

zondag 29 januari 2012

Posy Pip van Sugar Nellie

Hallo dames,
ik had stempels besteld bij Fynky Kits en eindelijk, na 11 dagen wachten, lagen ze afgelopen vrijdag in mijn brievenbus. Ik heb onder andere de Pip-serie besteld, zó leuk!
Hieronder zien jullie mijn eerste kaartje, het papier wat ik gebruikt heb is van My Mind's Eye: Blink of an Eye, Posy Pip heb ik ingekleurd met Copic's, het lintje (van het strikje) heb ik van Corrie de Vos, de charm en het chrispylint zijn van Janecreative, de bloemetjes zijn van Wild Orchid Crafts, het grootste roosje - de lichtblauwe- heb ik gekocht bij Doe@ding, het labeltje heb ik gemaakt met een stansje (ben even kwijt van welk merk die is, sorry! en de tekst-stempel komt uit een serie van Nicole Verkooijen). Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden. De stempel heb ik ingekleurd met mijn Copic's. Ik heb nog niet de beschikking over voldoende kleuren Flexmarkers om daarmee in te kleuren. In maart 2012 komen er 40 nieuwe kleuren bij! Ik kan niet wachten!
Lieve groet, Trudi

2 opmerkingen:

  1. o wat een schat van kaartje zeg heel erg leuk en die stempels zijn super leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beeldig kaartje en wat zijn het toch leuke stempels!!! Snap niet waarom ze niet in Nederland te koop zijn.
    Veel plezier verder.
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen