Pagina's

Welkom op mijn blog!

Welkom op mijn blog: Gek op Scrap!

Ik maak o.a. kaarten en kado-verpakkingen. Op mijn blog ziet u wat ik zoal maak. Onderaan de pagina staat 'Oudere berichten', als u daar op klikt ziet u nog meer van mijn creaties!

Ik vind het erg leuk als u een reactie achterlaat op mijn blog. Die reactie kan gaan over mijn creaties maar ook bijv. tips om mijn blog te verbeteren! Alles is welkom!

Veel kijkplezier, Trudi

zondag 29 januari 2012

Cherry Pip - Sugar Nellie

Hallo dames,

ik heb de smaak en de vaart weer te pakken. Ik heb weer een kaartje gemaakt met een Pip, vind je ze niet leuk? Ikke wel hoor, ben er helemaal verliefd op!
Het papier wat ik heb gebruikt is van Sparky&marie, komt uit het blokje Isabellle wat ik gisteren heb gekocht bij Gerda's Hobbyshop in Putten. De bloemetjes zijn van Wild Orchid Crafts, het grootste roosje - de bruine - heb ik gekocht bij Doe@ding, het lintje van de Action, de tekst-stempel komt uit de serie van Nicole Verkooijen, de blaadjes zijn gestanst met een stansje van Crealies. De papieren doily komt bij Creashop Duymelot vandaan. Het is een 'wereldkaart' zoals je zie! Ook deze stempel is wederom ingekleurd met mijn Copic's.
Lieve groet, Trudi
3 opmerkingen:

 1. je bent reuze creatief geweest vandaag
  hele leuke kaartjes heb je gemaakt

  fijne zondag nog
  groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ook al zo dot van kaart super gedaan hoor

  BeantwoordenVerwijderen