Pagina's

Welkom op mijn blog!

Welkom op mijn blog: Gek op Scrap!

Ik maak o.a. kaarten en kado-verpakkingen. Op mijn blog ziet u wat ik zoal maak. Onderaan de pagina staat 'Oudere berichten', als u daar op klikt ziet u nog meer van mijn creaties!

Ik vind het erg leuk als u een reactie achterlaat op mijn blog. Die reactie kan gaan over mijn creaties maar ook bijv. tips om mijn blog te verbeteren! Alles is welkom!

Veel kijkplezier, Trudi

maandag 19 september 2011

Pocket-kaart

Deze pocket-kaart heb ik versierd met een stempel die ik heb ingekleurd met Distress-inkt. Dat is een inktsoort op waterbasis. Ik heb de stempel afgedrukt met Stazon-stempelinkt op aquarelpapier. Stazon is een soort stempelinkt die niet gaat bloeden (uitlopen) als het in aanraking komt met water. De label die je rechts van de pocket-kaart ziet heb ik voorzien van een stempel, gestempeld met Versamark. Dat is een doorzichtige, plakkende inktsoort, waardoor het embossingpoeder zich kan hechten. Daarna heb ik daar embossingpoeder op gedaan en verhit met een heatgun waardoor het embossingpoeder smelt en zich vormt tot een laagje wat mooi glanst. Waar op de label geen inkt en embossingpoeder zit vormt zich daar het woord Thanks! Dit wordt een silhouette-stempel genoemd. Het label schuif je in de pocket-kaart.


1 opmerking: