Pagina's

Welkom op mijn blog!

Welkom op mijn blog: Gek op Scrap!

Ik maak o.a. kaarten en kado-verpakkingen. Op mijn blog ziet u wat ik zoal maak. Onderaan de pagina staat 'Oudere berichten', als u daar op klikt ziet u nog meer van mijn creaties!

Ik vind het erg leuk als u een reactie achterlaat op mijn blog. Die reactie kan gaan over mijn creaties maar ook bijv. tips om mijn blog te verbeteren! Alles is welkom!

Veel kijkplezier, Trudi

zondag 29 januari 2012

Honey Pip - Sugar Nellie

Hoi dames,
voor vandaag mijn laatste kaartje hoor, ik ga wel aan een nieuwe beginnen maar weet niet of ik hem afkrijg. Morgen wacht mijn baas weer op mij, helaas, dan is het freubelen weer even afgelopen.
Deze stempel is Honey Pip, het papier wat ik heb gebruikt is van First Edition Paper, ontwerp Mindy Terasawa en het blokje heet Love Pad. Ook dit komt bij Gerda's Hobbyshop vandaan. De bloemetjes zijn weer van Wild Orchid Crafts (ik ben een fan!), de bloemblaadjes heb ik gemaakt met mijn Silhouette, het Crispy-lint van Janecreative en de tekst-stempel is wederom van Nicole Verkooijen. Ik hem de stempel ingekleurd met Copic's.

3 opmerkingen:

 1. ja maar je heb je weekend goed gebruik en ja even weekje werken en je kan weer lekker hobby deze laaste vin o ik ook echt super leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Suoer leuke kaart heb je gemaakt en dat Crispy lint is ook zo leuk.'groetjes Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi trudy

  leuk hoor allemaal

  en mooi kant ja dat is een MUST
  je weet het nu he??
  hoor je graag weer

  BeantwoordenVerwijderen